Aanmelden
 Wachtwoord vergeten?

Aanmelden

Om van onze diensten gebruik te kunnen maken dient u een account aan te maken. Vul hier uw gegevens in en vervolgens ontvangt u een e-mail met daarin een link om uw account te activeren. Hierna kunt u gebruik maken van al onze diensten.

Accountgegevens

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
Ik ben ouder dan 16 jaar
Ben je niet ouder dan 16 jaar? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijke gegevens


Nieuwsbrief

Af en toe sturen wij een nieuwsbrief met daarin handige tips en nieuwtjes.

Ik zou graag de nieuwsbrief willen ontvangen

Promotiecode

Heeft u van ons een promotiecode ontvangen? Vul deze hier in.


Wat is dit?
Een promotiecode is een code, waarmee u recht heeft op korting op de diensten van Online Pedagoog. Een promotiecode kunt u tijdens speciale actieperiodes tegenkomen in kranten, tijdschriften of op onze website.

Er zijn twee soorten promotiecodes:
  • Codes die gekoppeld zijn aan een bepaalde persoon. U moet deze code invullen wanneer u uw account aanmaakt. Deze codes zijn persoonlijk en daarom niet te delen met vrienden of familie.
  • Codes die gedurende een bepaalde periode geldig zijn voor iedereen. U kunt deze code invullen bij betaling op Online Pedagoog. Deze code kunt u doorgeven aan al uw vrienden en familie, zodat zij in de betreffende periode ook van de korting gebruik kunnen maken.
Met welk type code u te maken heeft en waar u deze moet invullen is te lezen in de actiebeschrijving.

Hoe vul ik de code in?
Typ de code exact over in het vakje dat u ziet naast het woord 'Promotiecode'. Als er hoofdletters worden gebruikt in de code, moet u deze ook gebruiken bij het overtypen.

Nadat u de code heeft ingevuld en de betalingsstappen heeft doorlopen, zult u zien dat het kortingsbedrag automatisch wordt weergegeven. Ook is het kortingspercentage te zien.

Vragen en contact
Heeft u naar aanleiding van deze uitleg nog vragen of ondervindt u problemen bij het invoeren van uw kortingscode? Mail dan naar info@onlinepedagoog.nl. Wij staan u graag te woord.