Aanmelden
 Wachtwoord vergeten?

Nieuwe kampen voor kind met ontwikkelingsstoornis

Gepubliceerd door Barbara Arbesser op:
vrijdag, 16 april 2010

Kinderen met een ontwikkelingsstoornis vragen vaak bijzondere aandacht een een specifieke bejegening. Voor groep kinderen lanceren twee enthousiaste ervaren orthopedagogen nieuwe vakantiekampen: Be Yourself.

Be Yourself biedt vakantiekampen voor kinderen met een ontwikkelingsstoornis, waar ze echt zichzelf kunnen zijn en de kinderen de kans krijgen om zich op een positieve manier te ontwikkelen. Kinderen hebben naast een leuke ook een leerzame week.

Voor wie?
De vakantiekampen zijn bedoeld voor kinderen en jongeren (8 tot en met 18 jaar) met een ontwikkelingsstoornis, zoals AD(H)D, ODD, of een autisme spectrum stoornis, zoals PDD-NOS en Asperger. Kinderen moeten in een groep mee kunnen draaien en leerbaar zijn. De groep zal bestaan uit max. 8 kinderen van verschillende leeftijden en wordt begeleid door de beide orthopedagogen.

Waar?
De verblijflaats is een accommodatie van SBP Outdoor in Bergeijk (25 km ten zuiden van Eindhoven). Het huis is geschikt voor max. 12 personen en staat in een bosrijke en rustige omgeving. Er zijn veel mogelijkheden voor sportieve en ontspannende activiteiten.


Wanneer?
Het eerste kamp zal plaatsvinden in de meivakantie: van maandag 3 t/m vrijdag 7 mei.
Inschrijven is nog mogelijk!!

In de zomer- en herfstvakantie zullen er waarschijnlijk nog 3 kampen volgen en mogelijk ook weekendopvang.


Meer weten?
Via het mailadres : info @ beyourselfvakantiekampen.nl  kunt u vrijblijvend contact opnemen met de organisatoren voor specifieke vragen of een vrijblijvend intakegesprek. Zij komen bij u thuis om kennis te maken met u en uw kind. Binnenkort wordt de website met meer informatie gelanceerd: www.beyourselfvakantiekampen.nl