Aanmelden
 Wachtwoord vergeten?

Gezocht: kinderen met overgewicht voor avonturenserie

Gepubliceerd door Barbara Arbesser op:
dinsdag, 07 december 2010

Voor de hoofdrollen in de nieuwe vrolijke avonturenserie ‘Doctor Cheezy’ is Pupkin Film op zoek naar vier kinderen met overgewicht van negen tot twaalf jaar oud.

Benjy, zijn halfbroertje Liewe, Faris en Tala zijn te zwaar en worden door hun ouders naar een dieetkamp op één van de Waddeneilanden gestuurd. Ze vinden het er vreselijk en breken uit, op weg naar hamburgertent ‘Doctor Cheezy’ om lekker te kunnen eten. Onderweg maken de kinderen allerlei spannende avonturen mee waardoor ze naar elkaar toe groeien. In het begin zijn de kinderen nog erg op zich zelf en soms eenzaam, aan het eind van het verhaal hebben ze elkaar gevonden.

Voor de rollen van Benjy, Liewe, Faris en Tala worden kinderen met overgewicht van verschillende nationaliteiten gezocht. Ben je of kent u een kind dat bij één van deze rollen zou kunnen passen? Kijk dan op www.marthamojet.nl.

‘Doctor Cheezy’ wordt uitgezonden door de VPRO op ZAPP. De serie wordt geregisseerd door Margien Rogaar en geproduceerd door Pupkin Film. Voor deelname is toestemming van de ouders vereist.