Aanmelden
 Wachtwoord vergeten?

Online Pedagoog Deskundige v/d Maand

Gepubliceerd door Barbara Arbesser op:
dinsdag, 23 september 2008
In de maand oktober is het zover: Dan wordt Online Pedagoog ''Deskundige van de Maand'' op de site van Jonge Gezinnen!

De website van Jonge Gezinnen vormt een digitale ontmoetingsplaats voor zwangere vrouwen en jonge gezinnen. Daarnaast biedt de site op leuke en interessante wijze informatie en tips voor (groot)ouders van jonge kinderen en andere geinteresseerden.

In de rubriek "Deskundige van de Maand" komt elke maand een deskundige uit een discipline die gerelateerd is aan zwangerschap, bevalling of het grootbrengen van kinderen, met alles wat erbij hoort.

Natuurlijk vind ik, als pedagoog, de opvoeding en alles wat eraan te pas komt een ontzettend interessant, belangrijk maar ook leuk element van het grootbrengen van kinderen. Daarom ben ik bijzonder vereerd dat ik gekozen ben als Deskundige van de Maand oktober! Voor deze gelegenheid zal Online Pedagoog een aantal ingestuurde vragen beantwoorden. Ik kijk er erg naar uit!

(Mocht u geinteresseerd zijn, maar uw persoonlijke vraag er uiteindelijk niet bij zitten of heeft u behoefte aan een antwoord dat meer toegespitst is op uw persoonlijke situatie, aarzelt u niet contact op te nemen via onze reguliere weg).

Tot ziens bij Jonge Gezinnen!